Sløydkurs for noviser og nørder

Generell info

Pris: 2000

Onsdag og Torsdag

På sløydkurs skal vi meske oss i alt det deilige trearbeid har å by på. Lukten av fersk sagflis, følelsen av et nypusset emne i hånden, den rytmiske lyden av sag gjennom plank, synet av nyoljet glødende treverk. I tillegg til sanselig eufori, vil du få du mulighet til å tette de mange hullene fra skolesløyden, lære å formgi tre med enkle teknikker og verktøy, eller briljere med nyskapende formgiving. Kurset passer like godt for deg med myke akademikerhender, ti tommeltotter og hamreangst, som for nyfrelste og svorne Sløydnørder.

 

Fotskammel til utedassen. Brødfjøl til frieren. Smørkniv til teltturen. Tregubbe til minsten. Stekespade helt uten plast. Sjølsnekret hipstersløyfe til dressen. Røregaffel til tomatsuppa. Vegghylle med fancy skjøter. Hjemmespikka dildo (ja, det går an). Fuglekasse for kæksete småfugl. Du får inspirasjon og hjelp til å lage mer eller mindre nyttige gjenstander i tre fra punkt til prikke. Hvis du bærer på egne ideer så ta dem med, det blir god plass til kreative innfall. Du får individuell veiledning uansett nivå og ambisjoner. Målet med kurset er å gi deg selvtillit, mot og kompetanse til å invitere sløydfaget inn i eget liv etter endt leir. Det du lager på kurs, får du med deg hjem. Synet av sjølspikka tre vil få deg til å smile.

Ta med:

Ta gjerne med egen spikkekniv eller annet enkelt håndverktøy som du vil teste ut.

Kine

Info om kursholder

Kine Kvernbråten er en utøvende kunstner med lang erfaring som kursholder, ungdomsarbeider og pedagog i kunst & håndverksfaget. Kine er materialnerd og kolorist av lynne, lidenskapelig opptatt av dårlige ideer og luking i hagen. Tror på trælete hender som nøkkelen til det gode liv. Sjekk facebooksiden Tomatblaa;