Billetter for 2024 er ute!

Det finnes få steder i Norge som er vakrere enn fjellheimen på Dovre. Så om du trenger en pause fra asfalt og mas, anbefaler vi å bruke en uke av sommerferien 2024 på å lære deg noe nytt i naturskjønne omgivelser.

Hjerleid Handverksskole
Foto: Vigga.no
Foto: Hjerleid.no
Foto: Nasjonalparkriket.no
Foto: Hjerleid.no

22. – 28. juli 2024

For deg som er spesielt tidlig ute, er våre hanegalbilletter tilgjengelig til og med søndag 21. januar. Etter det vil billettprisene øke noe. NB! Tast inn promokode JEGTARMEDSELV om du ønsker å spare 700 kroner på å ta med eget sengetøy. 

I år har Underleir tilholdssted på Hjerleid Handverksskole, og dere skal ikke se bort fra at kursprogrammet i år blir preget av dette. På Hjerleid har de lang erfaring med smed- og trefag, samt søm og mye annet godt gammelt handverk. 

I tillegg til handverkskurs vil det selvsagt også bli en rekke matkurs, samt fiksekurs, flatbakarkurs, yoga, pil-og bue, og mye annet gøy. … og hvis vi får viljen vår er det gode sjanser for både smikurs og tredreiing. Mer informasjon og kursbilletter kommer på nyåret!

Velkommen skal du være. Vi gleder oss!

Skroll til toppen