Aktiviteter 2024

Alle aktiviteter er gratis, og krever ingen påmelding. Aktivitetene holdes alle dager.

Yoga

yoga

Aldri prøvd yoga før? Ta med deg ei matte, så finner vi ut av det!
Når? Hver dag etter middag.

Stilen er vinyasa; en litt leken flyt med mye bevegelse. Det blir både styrke, balanse, fleksibilitet og avspenning. De fleste øvelsene kan tilpasses etter behov – enten lettere og enklere, eller hardere og mer avansert.

Pia Lise er sertifisert instruktør (RYT® 200).

Perler

perler

Stop! Hama-time!

Vi rigger opp for perleverksted med nyinnkjøpte råmaterialer og sporadisk tilgang på veiledning fra Underleir-veteran Kamilla Paulsen.

Ingen forkunnskaper, materialer eller planer kreves. Kun ren skaperglede. Kamillla bidrar med noen skisser og ideer, men først og fremst er perlebrettet en arena for fri fantasi.

Vårt beste forslag til nybegynnerprosjekt: Navneskilt! Så blir det lettere for andre deltakere på leir å huske hva du heter. Man blir aldri for voksen til å perle! Og man blir aldri for voksen til å miste perler over hele gulvet. Bli med, du også, å bidra til at ingen støvsuger går sulten!

Lego

Vi rigger opp en byggestasjon med god bordplass, der klossete oppfinnelser og fargesprakende landemerker kan manifestere seg gjennom uken. Her er det ingen regler, ingen begrensning og bare kos (helt til du tråkker på en kloss, selvsagt).

På fredag vil det også arrangeres konkurranse, hvordan denne utarter seg gjenstår å se!

Skroll til toppen