Underleir

Kurs og aktiviteter

Kurs og aktiviteter

På Underleir river vi oss løs fra telefoner, kontorpulter, datamaskiner og tv-serier, og kommer oss ut. Hele uka skal vi lage ting, røre på oss, utforske området, og finne igjen våre indre praktikere!

Kursene er valgfrie og legges i all hovedsak til dagtid, i tidsrommet 10:00-13:00 og 14:00-17:00. Vi anbefaler å studere programoversikten under nøye ved bestilling, sånn at du ikke kommer i skade for å kjøpe billetter til kurs som kolliderer med hverandre. Nytt fra og med 2021 er at vi også har fått inn en del halvdagskurs og kveldskurs på programmet. Dette er angitt i kursbeskrivelsen.

På ettermiddag og kveldstid er man fri til å gjøre det man vil, men det er også mulig å bruke ekstra tid til å fullføre prosjekter som ble satt i gang på kurs, eller være med på ulike aktiviteter, som yoga, fisketur, brettspill eller rollespill.


Påmelding og vilkår

Påmelding til kurs er bindende og skjer ved kjøp av billetter i Hoopla.

Første påmeldingsfrist for kurs i 2021 er 15. juni. Etter denne fristen vil kurs med for få påmeldte bli avlyst. Hvis du har vært påmeldt et avlyst kurs vil du få beskjed så tidlig som mulig. Du vil da få refundert kursavgiften, og vil ha anledning til å bytte over til andre kurs med ledig kapasitet om du ønsker det.

Det kan være smart å «lure med seg» andre venner på et kurs, om du er redd for at det skal bli for få deltakere. Minimum og maksimum antall deltakere står i beskrivelsen til hvert kurs.

Det er stor forskjell på hva kursene krever av ressurser. Vi ønsker at leirdeltagere kun skal betale for de kursene de selv vil delta på, så derfor har vi valgt å legge opp salg av kursbilletter helt uavhengig av deltakerbilletten.

Opplysninger om hva du må ta med deg av utstyr, nødvendige forkunnskaper og forventet kursutbytte m.m. finner du i kursbeskrivelsene.

Delta på kurs, men ikke på leir?

Det er fullt mulig for lokalbefolkning og andre interesserte å delta på kurs uten å kjøpe billett til hele leiren. Hvis du da ønsker fellesmåltider i tillegg til kurs påløper det en dagskostnad for dette i tillegg: Ta kontakt med komitéen, så finner vi ut av det!

Holde eget kurs?

Skal du med på leir, og har lyst til å holde et kurs eller organisere en aktivitet? Ta kontakt så finner vi ut av detaljene. Vi ønsker alltid flinke folk som har lyst til å lære bort noe, eller bare gjøre noe de kan i samvær med andre.

Scroll to top