Kurs og workshops

Slik blir kursene arrangert

Kursavgiftene betales på forhånd, og den kommer i tillegg til deltakeravgiften. Billettene finner du på Hoopla.

Det er stor forskjell på hva kursene krever av ressurser, og vi ønsker at leirdeltagere skal betale kun for de kursene de vil delta på.

Kurs med for få påmeldte vil bli avlyst. Er du meldt på et avlyst kurs vil du få beskjed så tidlig som mulig, og tilbud om å bytte. Det kan være smart å «lure med seg» andre venner på et kurs, om du er redd for at det skal bli for få deltakere.

Kursene avholdes i all hovedsak i bolker 10:00-13:00 og 14:00-17:00. På ettermiddag og kveld er man fri til å sette ut i praksis det man lærer på kurset, eller være med på noen av kveldsaktivitetene, som er alt fra jordball til yoga!

Skal du med på leir, og har lyst til å holde et kurs eller en workshop? Ta kontakt så finner vi ut av detaljene. Vi ønsker alltid flinke folk som har lyst til å lære bort noe, eller bare gjøre noe de kan i samvær med andre.

Kurs og workshops - 2019

Workshops og ettermiddagsaktiviteter

Kurs og workshops fra tidligere år

I 2018 hadde vi kurs i blandt annet kajakkbruk, svipenn, spiring, sylting, ukulele og kvardagsmat.

I 2017 hadde vi kurs i blant annet  sykkelmekking, vokal og sløyd, såpe og kosmetikk, ølbrygging, samt workshops med syverksted, blide og tilfeldig fjas.

I 2016 hadde vi kurs i blant annet essesmiing, sykkelmekking, hullkamera og fototeknikk, såpe og kosmetikk, samt workshops med syverksted, broderi og tilfeldig fjas.

I 2015 hadde vi kurs i blant annet lafting, trehyttebygging, vedhugst, rawfood, kjøkkenhage og mer til.