Kurs og workshops

Kursplan 2019
Eksempel på kursplan fra 2019. En lignende oversikt vil bli laget for kurstilbudet i 2020 så snart dette er klart.

 

Slik blir kursene arrangert

Biletter til kurs kjøpes på forhånd, og kommer i tillegg til deltakeravgiften. Prisene på kurs avgjøres av kursholders kompetanse, varighet og materialebehov. Det er stor forskjell på hva kursene krever av ressurser, og vi ønsker at leirdeltakerne skal betale kun for de kursene de vil delta på. Derfor har vi valgt å organisere påmelding til kurs uavhengig av påmelding til selve leiren.

Kursbeskrivelser, priser og kursplan blir publisert her på siden så snart avtaler er spikret med kursholderene og alt er klart.

 

Påmelding

Påmelding er bindende, og skjer ved kjøp av kursbilletter i Hoopla.

Fristen for påmelding til kurs settes som utgangspunkt 4 uker før leirstart. Kurs med for få påmeldte vil bli avlyst etter denne fristen. Om du er meldt på et avlyst kurs, vil du få beskjed så tidlig som mulig. Du får da refundert kursavgiften og tilbud om å bytte til andre kurs med ledig kapasitet.

 

Det praktiske

Kursene legges i all hovedsak til tidsrommet 10:00-13:00 og 14:00-17:00. Vi anbefaler å studere kursplanen nøye ved bestilling, sånn at du ikke kommer i skade for å kjøpe billetter til kurs som kolliderer med hverandre.

På ettermiddag og kveldstid er man fri til å gjøre det man vil, men det er også mulig å bruke ekstra tid til å praktisere sine nye kunnskaper eller fullføre prosjekter som ble satt i gang på kurs.

Opplysninger om hva du må ta med deg av eget utstyr, nødvendige forkunnskaper og forventet kursutbytte m.m. finner du under hver kursbeskrivelse.

 

Lyst til å holde et kurs selv?

Skal du med på leir, og har lyst til å holde et kurs eller en workshop? Ta kontakt så finner vi ut av detaljene. Vi ønsker alltid flinke folk som har lyst til å lære bort noe, eller bare gjøre noe de kan i samvær med andre.

 

Kurs og aktiviteter - 2020

Her vil vi legge ut lenker til kursbeskrivelser etterhvert som de blir klare.