Underleir

Brødbaking

Brødbaking

  • Kategorier: 2020 og Kurs og utflukter

Kursbeskrivelse

Vi skal spise hjemmebakt brød under hele Underleir. Bli med på bakeprosessen, og lær hvordan du får til å bake næringsrike, luftige hverdagsbrød med sprø skorpe og deilig smak.

På kurset får du blant annet lære om hvilke kvaliteter ulike kornslag har, litt om ulike typer brød, hva som skjer inne i deigen når den hever, og hvor lang tid og hvilke temperaturer som trengst til de ulike fasene av baksten.

Ingenting slår duften og smaken av nybakt brød! Ved å bli med på dette kurset bidrar du til økt livskvalitet både på leiren, og senere for deg selv, på hjemmebane.

Hva bør du ta med?

Medbrakt utstyr er ikke nødvendig. Siden råvarene allerede er betalt som del av matbudsjettet for Underleir, kan vi også sette deltakerkostnaden noe lavere enn for andre kurs. Alle vinner!

Scroll to top