Fiksekurs: Maks Mekkerspace

400,- eks. avg. | fredag | dagskurs | 8 plasser | Ivar Espedal, Kamilla Paulsen, Tollef Fog Heen | Alle kursbilletter

Praktisk info

Det avholdes ett enkeltstående heldagskurs.

  • Fiksekurs: Maks Mekkerspace (fredag)

Underleir stiller med nødvendig utstyr, men ta gjerne med noe du vil ha fikset.

Om kurset

Elektronikk og fiksing

Ivar og hjelpere hjelper deg å skru opp, utforske og reparere dine ødelagte gjenstander. Ta med det du måtte ha liggende av stumme radioer og mørke lamper. 

Vi stiller med et utvalg av ting vi skal skru på, så man kan også være med hvis man bare ønsker å skru, pelle, måle, lodde og mekke uten å ta med egne dingser. Vi kan ikke love at alt kan fikses, men vi kan love at du lærer noe nytt. Skal du reparere noe som går på batteri, husk å ta med lader og adapter. Trenger du reservedeler, må du ta med det selv. Disse kan ha litt bestillingstid. 

PS! Også leirdeltakere som ikke skal på kurs må gjerne ta med dingser som trenger reparasjon. Sjekk først om dingsen lar seg reparere ved å sende mail til post@underleir.no 

Om kursholder

I alle skoleklasser var det minst én unge som alltid skrudde opp ting for å se hva som var inni. Ivar Espedal var en slik unge – og han slutta aldri. Han har alltid prosjekter på gang og en skrutrekker for hånden. Det verktøyet som ikke finnes i Ivars bod, er ikke verdt å eie. Nå kan underleirerne øse av hans fiksekunnskaper, og etterpå kjenne gleden av å ha en fungerende dings man har reparert helt selv.

Om hjelperene

Kamilla er datter av en skrotnisse med mottoet «Evig eies kun det teipte», og ble derfor født med drill i ene hånda og gaffa i andre. I tillegg til å skru, teipe, fikse og ødelegge det hun har hjemme er hun også med som fikser i Restarters Norway, og brenner for at folk skal tørre å skru opp det som er ødelagt.

Tollef har også mye skrot 😉

Skroll til toppen