Gundas syltekurs

650,- eks. avg. | dagskurs | tirsdag | kjøkkenet | 6 plasser | Gunda Djupvik | Billett

Det avholdes ett enkelstående dagskurs.

Om kurset

På dette kurset får du en praktisk innføring i sylting. Sesongens frukter og bær blir foredlet gjennom velprøvde teknikker til syltetøy og geléer. Gundas matkurs har vært en fast del av programmet på Underleir i åresvis og høster jevnlig gode tilbakemeldinger fra deltakerene.

Kursdeltakerene får med seg syltetøy hjem, i tilleg til at kurset produserer syltetøy vi kan ha som pålegg resten av leiren.

Ta med:

  • Forkle
  • Vaskede syltetøyglass à 2-4 dl – minst 6 glass hver, gjerne flere. Disse får du med deg hjem igjen med innhold!

Gunda Djupvik er matblogger (altgodt.no), skribent og er forfatter av bøkene «Smalhans», “Sylting og safting – heile året” og “Ball, klubb og komle med dott».

Gunda har også hovedansvaret for mattilbudet på Underleir.

Skroll til toppen