Sangkurs: Grunnleggende sangteknikk

1250,- eks. avg. | tirsdag, onsdag | halvdag | 15 plasser | Gro-Marthe Dickson | Alle kursbilletter

Praktisk info

Det avholdes to separate halvdagskurs med samme innhold. Kurset starter etter lunsj begge dager.

  • Tirsdag – Sangkurs: Grunnleggende sangteknikk
  • Onsdag – Sangkurs: Grunnleggende sangteknikk

Åpent nivå – for erfarne kan dette være en oppfriskning.

Om kurset

Er du nysgjerrig på stemmens underfundigheter?

Er du interessert i å gå litt dypere inn i hva det betyr å bruke stemmen på en sunn måte? I dette grunnleggende kurset vil du få lære og teste ut grunnleggende teknikk, kort innføring i sanganatomi, gehør, og vi vil synge sammen. Kanskje får du svar på noen spørsmål du ikke visste du hadde?

Målet er få skape mer bevissthet rundt hvordan du bruker kroppen når du synger, og finne trygghet i å synge ut.

Om kursholder

Gro-Marthe Dickson er en mangefasettert vokalist som har sitt musikalske utgangspunkt i jazz, men skaper seg frihet fra sjangergrenser. Hun jobber i ensembler av ulike størrelse og instrumentering, er improvisatør, komponist, tekstforfatter og ildsjel. Erfaring fra mange musikalske felt gir henne et unikt og velutviklet sanguttrykk som er fløyelsmykt, samtid som hun har «bite» og sparker fra seg i uttrykksfull blues- og RnB-feeling. Dickson en moden og rutinert vokalist og pedagog. Hun leder sin egen jazzkvartett, men er også medlem av vokalensemblet Oslo14, samt at hun er medeier i Smia Records og sitter i styret til Nordstrand Jazzklubb. Dickson er deltaker i årets sesong av sangprogrammet The Voice.

Hun har utdannelse som faglærer i rytmisk musikk, hovedinstrument vokal og videreutdanning i musikk og helse, samt musikkterapi på masternivå. Hennes erfaring som vokalpedagog strekker seg 20 år tilbake, da hun hadde sin første sangelev Anna Lotterud som i dag er mer kjent som Anna of The North.

Skroll til toppen