- Kategorier: 2021 og Kurs og utflukter

- Pris: 450 (+ medbrakt sprit),-
- Tid: 27. juli - 27. juli (Heldagskurs (etterkrydring fredag kveld))
- Antall: 3 (min), 12 (maks)
- Billett: https://underleir.hoopla.no/sales/1995981865
Kursbeskrivelse
Har du lyst til å lage din egen snaps? Nå har du muligheten!
På kurset får deltakeren nærmere innsikt i smaksuniverset og alt som kan inngå i en snaps. Og hvordan får man egentlig smakene ut av ingrediensene og inn i snapsen? Det tar tid å hente smaker ut av urter og krydder, men vi skal gjøre et hederlig forsøk i løpet av Underleir 2021.
Vi snakker om ulike typer snaps man kan lage selv og forskjeller og ulikheter mellom disse. Og selvfølgelig må det være med litt brennevinshistorie.
I løpet av kursdagen tidlig i uka setter deltakeren en til to snapser. I kveldsøkten på fredag smaker vi på snapsene og gjør justeringer slik at produktene blir best mulig.
Utstyr og forkunnskaper
- To-tre syltetøyglass à 500 mL (f.eks. fra IKEA). Glassene må ikke være 500 ml, men det er en god størrelse å jobbe med.
- To-tre flasker i samme eller litt mindre størrelse enn syltetøyglassene (f.eks. fra IKEA). Den ferdige snapsen skal over på disse.
- En flaske Brennevin Seksti. Denne er tilgjengelig i alle Vinmonopolets butikker.
- Notatbok og skrivesaker (vi skal føre snapsejournal, slik at oppskriftene kan gjenskapes)
- Eventuelt spennende krydder/urter, dersom deltakeren har noe de virkelig vil leke med. Kursholder tar også med krydder som kan brukes.