Spikkekurs 4: Dekor på tre

1600,- eks. avg. | tirsdag | dagskurs | 9 plasser | Eivind Falk | Alle kursbilletter

Praktisk info

Det avholdes fire separate heldagskurs med forskjellig innhold. Du velger selv fritt én eller alle. Har du ikke spikket før bør du starte med grunnkurset.

Kursholder tar med kniver, skjekniver, øks osv. Det er ikke nødvendig for deltagerne å ta med noe selv.

Om kurs 4

Dagskurs i behandling og dekor av tregjenstander. De som ikke deltok på spikkekurset, kan ta med egne tregjenstander å dekorere.

På dette kurset lærer du svidekor, maling, stikkskurd og kolrosing (google it).

Om kursholder

Eivind Falk er Norges eneste spikkekjendis. Han har spikket både på radio og TV, sist en sleiv med portrett av Bjørnstjerne Bjørnson i forbindelse med NRK’s sommeråpent. Han har lang fartstid med spikking og har blant annet studert Folkekunst med vekt på tre. Eivind har holdt spikkekurs for barn og voksne i mer enn 30 år, og over hele Norge. Og noe utenfor Norge, som i USA, I India og England. Eivind er bosatt på Lillehammer der han har bygget seg en Spikkekatedral der han formidler spikkeevangeliet. Han har skrevet tre bøker om trearbeid og spikking, to er utsolgt, men en av de er fremdeles i salg, nemlig selve spikkebibelen, Den store spikkeboka. Den tar han med på kurset, om noen ønsker seg et signert eksemplar eller to.

Eivind Falk er instituttleder for Norsk håndverksinstitutt på Lillehammer. Han har en internasjonal master i overføring av håndverkskunnskap, er bedriftsøkonom og høgskolekandidat i Folkekunst fra Høgskolen i Telemark. Han er levende opptatt av håndverk og treskjærerarbeid, og har skrevet tre bøker om emnet. Han arrangerer spikkekurs i sin egen «spikkekatedral» på Lillehammer, og holder kurs, foredrag og seminarer.

Skroll til toppen