- Kategorier: 2021 og Kurs og utflukter

- Pris: 450,-
- Tid: 28. juli - 28. juli (Heildagskurs)
- Antall: 4 (min), 10 (maks)
- Billett: https://underleir.hoopla.no/sales/1995981865
Kursbeskrivelse
På dette kurset får du en praktisk innføring i sylting. Sesongens frukter og bær blir foredlet gjennom velprøvde teknikker til syltetøy og geléer. Gundas matkurs har vært en fast del av programmet på Underleir i åresvis og høster jevnlig gode tilbakemeldinger fra deltakerene.
Foruten det syltetøyet kursdeltakerene tar med seg hjem, er også et mål for kurset å produsere syltetøy vi kan ha som pålegg til alle brødmåltider resten av leiren.
Krav til deltakere
- Ta med forkle, samt rene glass som det har vært tacosaus, tomatpuré eller andre sorter syltetøy i. Anslått volum: 2-4 dl pr glass. Ta med minst 6 glass hver, og gjerne flere. Disse får du med deg hjem igjen med innhold!
- Ta gjerne med eget forkle.