Underleir

Safting og sylting

Safting og sylting

  • Kategorier: 2021 og Kurs og utflukter

Kursbeskrivelse

På dette kurset får du en praktisk innføring i sylting. Sesongens frukter og bær blir foredlet gjennom velprøvde teknikker til syltetøy og geléer. Gundas matkurs har vært en fast del av programmet på Underleir i åresvis og høster jevnlig gode tilbakemeldinger fra deltakerene.

Foruten det syltetøyet kursdeltakerene tar med seg hjem, er også et mål for kurset å produsere syltetøy vi kan ha som pålegg til alle brødmåltider resten av leiren.

Krav til deltakere

  • Ta med forkle, samt rene glass som det har vært tacosaus, tomatpuré eller andre sorter syltetøy i. Anslått volum: 2-4 dl pr glass. Ta med minst 6 glass hver, og gjerne flere. Disse får du med deg hjem igjen med innhold!
  • Ta gjerne med eget forkle.

 

Scroll to top