Veganske pålegg

Generell info:

Tidspunkt: Tirsdag 23. juli
Antall deltakere: Minimum 4, maksimum 10
Pris: 350,-

Som veganer er det ikke alltid like lett å finne velsmakende og apetittvekkende pålegg, noe som du vil – og kan – spise. Det du finner er ofte også overpriset, eller blir kjedelig og repeterende i lengden. Så hvorfor ikke lage påleggene selv?

Hyndla, som har ansvaret for veganmaten på Underleir i år, lærer deg hvordan du lager, smaker til, og varierer det gode du har på brødskiva. Oppskriftene er basert på grønsaker, belgfrukter, nøtter, frø, krydder av alle slag og andre spennende råvarer. Veggis eller ikke, på dette kurset skal vi gå gjennom hvordan man kan lage alt fra billige kjente pålegg, til noen nye typer du kansje aldri har hørt om. Så er du interessert i å finne ut hvordan man lager pesto, hummus, olivenpaté eller kanskje også annanaskarripostei? Vel møtt til kurs!

.

Om kursholder

Hyndla Aira er 19 år og har vært veganer de siste 5 årene.  I løpet av denne tiden har hun prøvd ut en mengde plantebaserte påleggsoppskrifter og funnet frem til de aller beste. Denne kartleggingen  vil nå kunne komme deg til gode.

Hyndla er også ansvarlig for veganermenyen generelt på Underleir i år.